Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
+387 (0)36 580 392Bulevar narodne revolucije br.23, Mostar

Search Our Site

Specijalistička ordinacija MO-MED postoji od 1999.god.Nalazi se u samom centru Mostara, između hotela Bristol i Gimnazije. U  računarskoj evidenciji ordinacije,koja se vodi od 2003.god, registrirano je  preko  9000 pacijenata. Osim Hercegovine,veliki broj pacijenata dolazi iz Dalmacije, Sarajeva, te drugih djelova Bosne i Hercegovine, a česti pacijenti su  iz reda bosanskohercegovačke dijaspore  za vrijeme odmora u domovini.

Osnovna djelatnost ordinacije, po kojoj je prepoznatljiva, je ambulatno liječenje tzv. koloproktoloških oboljenja tj. oboljenja završnog dijela debelog crijeva.

Ordinacija raspolaže svim poznatim metodama liječenja tih oboljenja,te se nakon pregleda odlučujemo  za onu metodu koja najviše odgovara pacijentu.

Obzirom da je vlasnik ordinacije subspecijalista za stomačne bolesti, ordinacija omogućava kompletnu obradu stomaka : ultrazvuk, gastroscopija, rectoskopija, kolonoscopija , određivanje helycobacter pylori .

Naša lokacija

Ordinacija se nalazi u samom centru mostara između Doma zdravlja i Gimnazije na jednoj strani, a Hotela Bristol s druge strane. Ukoliko se dolazi Bulevarom nalazimo se preko puta Gradske vijećnice, blizu Doma zdravlja i Gimnazije. Neposredno sa bulevara, pored kancelarije notara Alkana Mujića se silazi na parking ordinacije.
Sa druge strane ako se dolazi od hotela Bristol, lijevo od hotela, između bivše grade Općinskog suda i Elektrodistribucije nalazi se ulica koja će vas dovesti do ordinacije. 
MO-MED Mostar Bulevar narodne revolucije br.23
88000 Mostar
BiH
+387 (0)36 580 392
+387 (0)61 194 552